Båstad
Villa Ingrid

ETT STENKAST FRÅN den långa stranden ligger Villa Ingrid, nära till hamnen och Båstads charmiga kullerstensgator. Här råder lugnet, även när det är fullt av aktivitet under tennisveckorna och alla andra sommararrangemang som lockar turisterna till natursköna Bjärehalvön.
På flera platser i den stora trädgården kan du sitta och koppla av tillsammans med familj, vänner och kollegor - t o m under kyliga vår- och höstdagar eller kalla sommarnätter i det charmiga lusthuset, där du enkelt sätter igång infravärmen.

 

VILLA INGRID HAR plats för både små och stora sällskap. På ovanvåningen finns fem rum, varav ett allrum och fyra sovrum med gemensamt badrum. 
Rummen kan hyras var för sig.

För företag uthyres hela villan under sommararrangemang som
t ex Båstadstennisen eller för privata konferenser.

Båstad och Villa Ingrid

Villa Ingrid byggdes till en början som sommarbostad med uthyresavdelning. Men byggdes om på 80-talet till en familjebostad. Att villan idag återigen kan erbjuda uthyrning beror på den stora efterfrågan på boende i privat regi med hemkänsla. Och där gästerna kan rå sig själv och njuta av en privat trädgård.
 
Båstad är mer än ett sommarparadis!
Visst, de flesta tänker väl på tennisen och alla andra arrangemang som lockar tusentals besökare till Båstad. Men Båstad erbjuder mycket mer än så.
Den fantastiska naturen på Bjärehalvön med havet, kullarna, lövskogarna och de vackra fälten är minst lika vackra under vår, höst och vinter.
På Bjärehalvön finns mängder med aktiviteter för den sportintresserade, t ex finns det bara runt Båstad tre golfbanor på nära håll. För den som vill njuta av spa erbjuder Skansen lyxig avkoppling på gångavstånd från Villa Ingrid.

FAKTA:
Uthyres 1 maj - 30 september
- Enkelrum på ovanvåningen
- Dubbelrum på ovanvåningen
- Hela ovanvåningen
Inga måltider ingår.

Skicka förfrågan om pris
och annan information!